اموزش سمبوسه اسیایی

مواد لازم

رب گوجه‌فرنگي – يك قاشق سوپخوري
گوشت چرخ كرده – 300 گرم
سبزي معطر (خرد شده) – 100 گرم
سير تازه – چهار حبه
پياز داغ – چهار قاشق سوپخوري
فلفل دلمه‌اي – يك عدد
قارچ – 100 گرم
روغن مايع – 500 گرم
فلفل و نمك – به ميزان لازم

مواد لازم براي خمير سمبوسه

آرد گندم 300 گرم

مايه خمير يك قاشق چايخوري

ماست 50 گرم

روغن مايع 30 گرم

نمك نصف قاشق سوپخوري

آب به ميزان لازم

سمبوسه آسیایی

سمبوسه آسیایی

طرز تهيه

ابتدا پياز و فلفل‌دلمه‌اي را سرخ كرده، بعد گوشت را به آن اضافه مي‌كنيم، وقتي گوشت هم تفت خورد قارچ و سبزي خرد شده، فلفل ، نمك و رب گوجه‌فرنگي را نيز اضافه مي‌كنيم.

طرز تهيه خمير

بعد از الك كردن آرد، آب را كم‌كم اضافه مي‌كنيم و خمير ملايمي به دست مي‌آيد، مايه خمير را كه نيم ساعت قبل با آب‌گرم خيس كرده‌ايم داخل آرد اضافه مي‌كنيم و جوش‌شيرين ، ماست و مقداري نمك، اضافه مي‌كنيم و خمير خيلي نرم درست مي‌كنيم.

مقداري آرد روي تخته مي‌پاشيم و خمير را به اندازه گلوله‌هاي كوچك درست كرده بعد روي تخته پهن مي‌كنيم و از مواد آماده داخل خمير مي‌ريزيم و خمير را مي‌بنديم، دور تا دور سمبوسه‌ها را با چنگال مي‌دوزيم و داخل روغن داغ تا وقتي طلايي شود سرخ مي‌كنيم.

ساندویچ ها

Categories: اشپزی

Leave A Reply

Your email address will not be published.